söndag 11 april 2010

I helgen som gått har jag frösått blomma för dagen, blomstertobak "Appelblossom" och rosenvial. Tror att det blir det sista för i år, har i varje fall inte planerat eller köpt hem nån mer sort :) Har även skolat om min lilla späda julros. Köpte fröer på tradera av en rosaprickig sort. Endast en grodde så den får jag vårda extra ömt.

Ute på balkongen har det börjat knoppas rejält. Astrid Lindgrenrosen är fylld av knoppar och sedan ett par veckor tillbaka har även klematisen börjat slå ut så smått.

Igår såg det riktigt somrigt när man tittade ut på balkongen eftersom balkansipporna var fyllda av humlor. Men självklart försvann dem så fort jag kom ut med kameran.

3 kommentarer:

  1. Det är väl typiskt det där med att de man vill fota försvinner när mna tar fram kameran.

    HA en bra ny vecka! Kram!

    SvaraRadera
  2. Wow! Du kommer då inte ha brist på växter på din balkong:)Önskar som föregående, trevlig vecka min vän! Stora kramar!

    SvaraRadera
  3. HEj Camilla,
    Vad roligt att du tittade in till mig, jag har lagt till dig i minna blogga. Härliga bilder du visar. Jag är mer köpa klara växter, det handlar om att mitt tålamod inte räcker. Jag driver upp några tomatplantor och provar i år att driva upp en pipranka, så det återstår och se....

    Ha det gott
    Kram Anna

    SvaraRadera